Back

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στη Λέσχη Φιλαναγνωσίας

Η Greek Library of London σας προσκαλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στη λέσχη φιλαναγνωσίας ενηλίκων “Η Ελληνική Βιβλιοθήκη του Λονδίνου διαβάζει τη Βραχεία Λίστα των Κρατικών Βραβείων”. Η λέσχη φιλαναγνωσίας θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2024.

Σκοπός της είναι η ανάπτυξη και ενδυνάμωση της φιλαναγνωσίας, του δημιουργικού διαλόγου και η επαφή με τα λογοτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας. Συμμετέχοντας, το βιβλίο παύει να είναι μια υπόθεση αποκλειστικά προσωπική αλλά φεύγουμε από τη σιωπή και μεταφερόμαστε στη συλλογική συζήτηση ώστε να εμβαθύνουμε περαιτέρω την κριτική μας σκέψη και το συναίσθημα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι και όσες αγαπούν το διάβασμα, ανεξάρτητα από ηλικία, καταγωγή, επάγγελμα ή επίπεδο εκπαίδευσης. Τα μόνα που χρειάζονται είναι η αγάπη για τα βιβλία, η επιθυμία να βυθιστείτε στις ιστορίες, να νιώσετε, να σκεφτείτε, να προβληματιστείτε και να έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε κάποιες από αυτές τις σκέψεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στις μηνιαίες συναντήσεις της ομάδας. Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να είστε φανατικός αναγνώστης, πολυμαθής ή επιστήμονας για να γίνετε μέλος αυτής της ομάδας, των 15-20 ατόμων.

Δηλώσεις συμμετοχής, έως 23 Ιουνίου 2024 στην παρακάτω φόρμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.

Δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει!

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με την δράση:

Δρ. Ευδοκία Μιχαλοπούλου

evdokia@greeklibrary.org

Upcoming Events

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy