Back

Η Greek Library of London συμμετείχε στην European Day of Languages 2024: Languages for peace

European Day of Languages 2024: Languages for peace

Μαθητές και μαθήτριες δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Λονδίνου, φοιτητές και φοιτήτριες, καθηγητές ξένων γλωσσών, γλωσσολόγοι, μεταφραστές και λάτρεις της διγλωσσίας

και της πολυγλωσσίας συναντήθηκαν χθες στο Saint John’s Smith Square στο Westminster για να γιορτάσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών. Μέσα από εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, απαγγελίες ποιημάτων σε όλες τις γλώσσες, που με επιτυχία είχαν διοργανώσει ευρωπαϊκές πρεσβείες και πολιτιστικοί φορείς, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες, να μιλήσουμε για τη συμβολή της διγλωσσίας και της πολυγλωσσίας στην αλληλεπίδραση των Ευρωπαίων πολιτών εδώ στο ΗΒ, στην περαιτέρω δικτύωση μας και στην καλλιέργεια μιας ολοένα και θετικότερης στάσης προς άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς.

Μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή με την Greece in UK Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου, την Cyprus High Commission in the UK – Υπάτη Αρμοστεία Κύπρου στο ΗΒ και την Κυπριακή Εκπαιδευτική Αποστολή. Ευχαριστίες θερμές στην Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy